Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze pliki serwerowe sfgame ?

LeoTar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie chciałem się dowiedzieć jakie są najlepsze pliki serwerowe sfgame poproszę o pomoc jeśli ktoś może mi udostępnić jakieś ciekawe i dobre pliczki do sfgame bo już wiem jak zrobić serwer sfgame bo zrobiłem testowy serwer i mi działa tylko czekam na pliki tamten serwer co udostępniłem to pomyłka tego serwera nie będzie bo mnie koleś okłamał bardzo przepraszam ale obiecuję że będzie serwer tylko proszę o cierpliwość pozdrawiam Leo ! ;)

35223511037872134049.gif

Opublikowano

Ciężko zadecydować, które pliki są "najlepsze", bo każde mają jakieś wady i zalety. Według mnie póki co konkurują ze sobą pliki alexandrine oraz zeusa, lecz te pierwsze nie są już wspierane, a drugie miewają czasem aktualizacje.

Opublikowano

Ciężko zadecydować, które pliki są "najlepsze", bo każde mają jakieś wady i zalety. Według mnie póki co konkurują ze sobą pliki alexandrine oraz zeusa, lecz te pierwsze nie są już wspierane, a drugie miewają czasem aktualizacje.

Dzięki bardzo zobaczę te pliki pozdro  czekam na dalsze pliki ...

35223511037872134049.gif

Opublikowano

­Najlepsze pliki będą to takie, które sam napiszesz.

czyli ? ja nie umiem programować ani nic ani napisać plików serwerowych chyba że mi powiesz jak to zrobić albo jakiś wyślesz filmik z yt ? pozdro.

35223511037872134049.gif

Opublikowano

­Najlepsze pliki będą to takie, które sam napiszesz.

Ciezko bedzie mu napisac, jezeli z jezykiem polskim ma problem... :)

Opublikowano

Ciezko bedzie mu napisac, jezeli z jezykiem polskim ma problem... :)

Człowieku ja za szybko piszę nic nie poradzę pozdro... ;)

35223511037872134049.gif

Opublikowano

Człowieku ja za szybko piszę nic nie poradzę pozdro... ;)

Nikt cie nie pośpiesza możesz pisać wolno i bez błędów.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

czyli ? ja nie umiem programować ani nic ani napisać plików serwerowych chyba że mi powiesz jak to zrobić albo jakiś wyślesz filmik z yt ? pozdro.

Osobiście polecam Ci napisanie takowych plików w gimpie lub paincie.

Aczkolwiek sam korzystam z Gimp Online 2017.

Bardzo przydatne programy - tak jak radziłem Ci na priv.

A teraz tak na poważnie - przeszukaj dział poradniki.

Nie ma sensu zakładać bezsensownych tematów dotyczących plików, skoro można przeczytać opinię innych użytkowników o plikach w temacie publikacji danych plików.

Napisz na panel kontaktowy na globalu, może Ci podeślą jakieś lub polecą najlepsze.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...